Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Cover van het eerste nummer van In De Buurt Oost-Vlaanderen dat op 30 april verschijnt.
Volledig scherm
Cover van het eerste nummer van In De Buurt Oost-Vlaanderen dat op 30 april verschijnt. © RV

Binnenkort bij Het Laatste Nieuws: ons gloednieuw regiomagazine In De Buurt

Op 30 april lanceren we bij Het Laatste Nieuws een gloednieuw regiomagazine in Oost-Vlaanderen. En dat biedt heel wat mogelijkheden.

1 reactie

 • René Janssen

  2 jaar geleden
  Het is te hopen, dat er minder zelfs geen ENGELSE woorden gebruikt worden. Niet iedereen verstaat Engels, ik ook niet. René Janssen Rekem.
 1. ArcelorMittal mikt op koolstofvrije staalproductie met inhuldiging Steelanol-project: “Primeur voor Europese staalindustrie”
  Gent

  ArcelorMit­tal mikt op koolstof­vrije staalpro­duc­tie met inhuldi­ging Steelanol-pro­ject: “Primeur voor Europese staalindu­strie”

  In de haven van Gent heeft staalreus ArcelorMittal het startschot gegeven voor de vergroening van zijn staalproductie met het Steelanol-project. Als één van de grootste vervuilende fabrieken van Europa wil de staalreus zijn koolstofuitstoot drastisch terugdringen. De voorstelling van het project werd onderbroken door een klimaatactivist.