Italiaans restaurant Gigi in de Belfortstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
Italiaans restaurant Gigi in de Belfortstraat. © Jill Dhondt

BINNENKIJKER. Het restaurant met het gekste interieur van het land? “Belevenis is even belangrijk als smaak tegenwoordig”

GentGent heeft er een parel bij. Op de hoek van de Belfortstraat en de Kammerstraat is pas een nieuw restaurant geopend: Gigi. Jarenlang zat hier een bekende huishoudwinkel, nu kan je er proeven van authentieke Italiaanse gerechten in een buitengewoon interieur. De Franco-Belge van vroeger is onherkenbaar. Wij konden al eens binnenkijken.

  1. Gentse man (34) krijgt 18 maanden cel met uitstel: “Hij greep vrouw die hem onderdak bood bij de keel en gooide keukenraam stuk met pot appelmoes”
    Gent

    Gentse man (34) krijgt 18 maanden cel met uitstel: “Hij greep vrouw die hem onderdak bood bij de keel en gooide keukenraam stuk met pot appelmoes”

    Een Gentse man (34) is maandagochtend veroordeeld tot een celstraf van 18 maanden met uitstel voor het toebrengen van slagen en verwondingen, nota bene bij een vrouw die hem onderdak bood. Bij die ruzie gooide hij een keukenraam stuk met een pot appelmoes. Naast een alcoholverslaving kampt de man ook met een drugprobleem. Daar dient hij nu begeleiding voor te volgen.