Edgar Guesthouse
Volledig scherm
PREMIUM
Edgar Guesthouse © Edgar Guesthouse

BINNENKIJKEN in het nieuwe gastenhuis van Edgar Kaasbar: “Uiteraard zorgen we voor een selectie kazen bij het ontbijt”

GentEdgar kaasbar is al vier jaar een begrip in Gent. Vlak naast het restaurant in de Steendam hebben kaasmeester Eline Goossens (29) en meubelontwerper Steven Gosseye (34) nu ook een hotel geopend met zes kamer, en wij mochten een kijkje nemen. Nog voor we door de deur wandelen waren we van één ding al zeker: het ontbijt moet hier heerlijk zijn.

  1. ASSISEN: Wetsdokters en buren van Pierre Cornette getuigen: “Jeannine moet onnoemelijk veel pijn hebben geleden door die hondenbeten”
    PREMIUM
    Gent

    ASSISEN: Wetsdok­ters en buren van Pierre Cornette getuigen: “Jeannine moet onnoeme­lijk veel pijn hebben geleden door die hondenbe­ten”

    “Toen ik mevrouw onderzocht, werd meteen duidelijk dat bepaalde verwondingen het werk waren van een hond. Andere letsels werden veroorzaakt door een stomp object en een langwerpig voorwerp. Ze moet onnoemelijk veel pijn geleden hebben.” Op de tweede dag van het assisenproces tegen Pierre Cornet (63) schetste de wetsdokter hoe zwaar Jeannine Welvaert (71) toegetakeld werd. De zitting moest ook even geschorst worden toen omstreeks 18 uur een opgeroepen getuige bij het binnengaan van het justitiepaleis neerzeeg. De inderhaast opgetrommelde hulpdiensten konden hem niet meer redden.