De leeszaal in de nieuwe faculteit politieke en sociale wetenschappen van de UGent.
Volledig scherm
De leeszaal in de nieuwe faculteit politieke en sociale wetenschappen van de UGent. © Jill Dhondt

Binnenkijken in de nieuwe faculteit politieke en sociale wetenschappen: “De trappen doen me iedere keer denken aan die van Harry Potter”

GentDe faculteit politieke en sociale wetenschappen van de Universiteit Gent heeft eindelijk haar eigen campus, na 15 jaar zoeken. Vanaf maandag kunnen studenten ‘pol en soc’ in het Technicum - tussen het UFO en studentenrestaurant De Brug – terecht voor lessen en meer. Onze krant kreeg alvast een rondleiding.

  1. “Je kan verkeerde keuzes maken, maar herpak je”, Ismail Abdoul op gratis filmvertoning van ‘Cool Abdoul’ voor jongeren Brugse Poort
    Gent

    “Je kan verkeerde keuzes maken, maar herpak je”, Ismail Abdoul op gratis filmverto­ning van ‘Cool Abdoul’ voor jongeren Brugse Poort

    De bekende Gentse bokser Ismail Abdoul keerde zaterdagavond terug naar de buurt waar hij opgroeide, de Brugse Poort. Daar organiseerde hij samen met vzw Touché een gratis voorstelling van Cool Abdoul – de film die net is uitgekomen over zijn leven - voor de jongeren uit de buurt. “Het kan altijd anders als je het zelf wil”, sprak de bokser de jongeren toe voor de film.