Luxe tweepersoonskamer.
Volledig scherm
PREMIUM
Luxe tweepersoonskamer. © Buro Bonito

Binnenkijken in de nieuwe bed and breakfast van restaurant en feestlocatie Alix: “In de tuin is het muisstil ’s morgens, echt een oase van rust”

GentWie ooit al in het restaurant of de tuin van Alix op de Kortrijksesteenweg is geweest, weet dat je er heerlijk kan eten en feestvieren. Vanaf nu kan je er ook overnachten. Gastvrouw Alix Aelterman (32) maakte gebruik van het afgelopen bizarre jaar om het koetshuis om te vormen tot drie prachtige gastenkamers.

 1. Politie maakt balans op na eerste terrasdag met amper 12 boetes: “We hebben ons werk gehad, maar we zijn de Gentenaars dankbaar voor hun ingesteldheid”
  Gent

  Politie maakt balans op na eerste terrasdag met amper 12 boetes: “We hebben ons werk gehad, maar we zijn de Gentenaars dankbaar voor hun ingesteld­heid”

  De heropening van de terrassen is vlot verlopen in Gent. Dat is de balans die de politie opmaakt na een drukke zaterdag. In totaal werden er slechts twaalf boetes uitgeschreven. “We hebben ons werk gehad, maar alles is binnen de perken gebleven”, vertelt politiewoordvoerder Dirk De Sutter. “Daar zijn we de Gentenaars dankbaar voor.”
 1. Man (33) steelt politieauto, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje
  Play
  bizar

  Man (33) steelt politieau­to, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje

 2. Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten
  Play
  games

  Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten