Luxe tweepersoonskamer.
Volledig scherm
PREMIUM
Luxe tweepersoonskamer. © Buro Bonito

Binnenkijken in de nieuwe bed and breakfast van restaurant en feestlocatie Alix: “In de tuin is het muisstil ’s morgens, echt een oase van rust”

GentWie ooit al in het restaurant of de tuin van Alix op de Kortrijksesteenweg is geweest, weet dat je er heerlijk kan eten en feestvieren. Vanaf nu kan je er ook overnachten. Gastvrouw Alix Aelterman (32) maakte gebruik van het afgelopen bizarre jaar om het koetshuis om te vormen tot drie prachtige gastenkamers.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Gents kunstencentrum heet voortaan VIERNULVIER: “Maar het gebouw blijft De Vooruit”
  Gent

  Gents kunstencen­trum heet voortaan VIERNUL­VIER: “Maar het gebouw blijft De Vooruit”

  Anderhalf jaar nadat de socialisten de naam ‘Vooruit’ hebben ‘gestolen’, heeft het Gentse kunstencentrum een nieuwe naam. Eindelijk. “We heten voortaan VIERNULVIER. En dat gaat - voor alle duidelijkheid - over onze werking. Het gebouw blijft de Vooruit.” Na oeverloos gestuntel met communicatie, een golf van verontwaardiging in Gent en een jaar stilzwijgen onder de naam ‘Voo?uit’ moet de rust nu eindelijk terugkeren.