Geert Versnick op zijn balkon op de Korenlei.
Volledig scherm
PREMIUM
Geert Versnick op zijn balkon op de Korenlei. © Wannes Nimmegeers

BIJZONDER WONEN. Geert (66) woont op één van mooiste plekken van Gent, met zicht op de Graslei vanuit zijn woonkamer: “Bezoekers lopen meteen door naar het raam”

GentHeel wat Gentenaars hebben een woning om u tegen te zeggen, maar er zijn er maar weinig die elke dag opstaan met zicht op de Graslei. Advocaat en voormalig politicus Geert Versnick (66) is één van hen. Vanuit zijn penthouse op de Korenlei heeft de zakenman één van de mooiste uitzichten op de stad. Of er ook nadelen verbonden zijn aan hier wonen? Toch wel.

 1. Man die stiekem vrouwen in kleedhokjes filmde levenslang gedeeltelijk verlamd na val in douche
  Gent

  Man die stiekem vrouwen in kleedhok­jes filmde levenslang gedeelte­lijk verlamd na val in douche

  “Gaan zwemmen met mijn kindje, dat lukt niet meer. Ik heb te veel schrik dat ik begluurd ga worden.” De impact op een jonge mama is groot, nadat ze het slachtoffer werd van voyeurisme. De dader kon uiteindelijk gevat worden, maar het onderzoek sleepte langer aan dan gepland. De man gleed namelijk uit in de douche, waarna hij in coma belandde en nu levenslang gedeeltelijk verlamd is.
 2. Drugshond van Gentse politie brengt einde aan buitensporige pokeravonden vol eten, drank en coke: “Hij verdiende meer dan 200.000 euro”
  PREMIUM
  Gent

  Drugshond van Gentse politie brengt einde aan buitenspo­ri­ge pokeravon­den vol eten, drank en coke: “Hij verdiende meer dan 200.000 euro”

  Vier jaar lang ging een Gentse dealer (34) rustig zijn gangetje, vanuit zijn penthouse aan het Baudelopark. Hij verkocht xtc, maar vooral coke. Die verstopte hij in zakjes van papieren zakdoeken, die hij in zijn BMW rondbracht in heel Gent. Ook organiseerde hij wilde pokeravonden. Voor een dikke smak geld kon je een hele avond genieten van heerlijk eten, drank naar keuze en... drugs à volonté.