Stefanie Verstappen, een 25-jarige bejaardenverzorgster uit Tielt, was samen met haar vriend op weg naar haar werk toen ze met hun wagen in de gracht belandden.
Volledig scherm
Stefanie Verstappen, een 25-jarige bejaardenverzorgster uit Tielt, was samen met haar vriend op weg naar haar werk toen ze met hun wagen in de gracht belandden. © Dylan Vermeulen/RV

Bij familie van verongelukte Stefanie (25) komt de vrijlating van haar vriend hard aan: “Kort na haar dood had hij al een nieuwe vriendin”

Gent/Deinze/TieltClint V. (29), de vriend van de verongelukte Stefanie Verstappen, is vrijgelaten onder strikte voorwaarden. Dat besliste de Gentse raadkamer. Het parket benadrukt echter dat er een verzoek tot bijkomend onderzoek neergelegd werd.

 1. Schooldirecteur Ann (43) houdt week lang dagboek bij over ervaringen tijdens bijzonder coronajaar: werkdag van 13 uur, frustraties over fileleed en al lessenroosters maken voor volgend jaar
  PREMIUM
  GENT

  Schooldi­rec­teur Ann (43) houdt week lang dagboek bij over ervaringen tijdens bijzonder coronajaar: werkdag van 13 uur, frustra­ties over fileleed en al lessenroos­ters maken voor volgend jaar

  Ann Blomme (43) is directeur van GO! Lyceum. Dagelijks heeft ze, samen met twee andere directeurs, de leiding over twee campussen, meer dan 1.000 leerlingen over drie studiegebieden en al het personeel dat daarbij hoort. Daarnaast is ze ook nog mama van Mattea (11) en tweeling Mona en Ella (8). Ze houdt voor HLN deze week een dagboek bij over haar ervaringen in dit bijzondere coronajaar. “Een enthousiast telefoontje van mijn zoon tussendoor, dat doet deugd.”
 2. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. Zo zien de vakantiehuisjes van Camping Coppens eruit voor én na de make-over van Staf en Monique
  Play
  Camping Coppens

  Zo zien de vakantie­huis­jes van Camping Coppens eruit voor én na de make-over van Staf en Monique

 2. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort