Premier De Croo bezoekt de Tectura Tuinbouwschool in Melle.
Volledig scherm
Premier De Croo bezoekt de Tectura Tuinbouwschool in Melle. © Wannes Nimmegeers

Bezoek van de premier voor ‘oerwoudklas’ en ventilatievuilnisbak van Tectura-scholen: “Heel indrukwekkend wat zij gemaakt hebben”

GENT/MELLE/MERELBEKEDe leerlingen van vier scholen uit het Gentse GO!-onderwijs, de ‘Tectura’-scholen, kregen op dinsdag hoog bezoek. Premier Alexander De Croo (Open VLD) kwam hoogstpersoonlijk de prijswinnende ventilatieconcepten die de vier ontwikkelden bekijken. Eerder wonnen ze daar al een prijs mee. 

 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 2. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!