De buren zagen in alle jaren dat de man er woont nooit een vuilniszak buiten staan.
Volledig scherm
De buren zagen in alle jaren dat de man er woont nooit een vuilniszak buiten staan. © Wannes Nimmegeers

Bewoner ‘vuilste huis van Sint-Amandsberg’ krijgt zeven dagen om zijn onbewoonbaar pand op te kuisen

Zeven dagen. Zoveel tijd krijgt de bewoner van het vuilste huis in Sint-Amandsberg om zijn rommel op te ruimen. Tot dan verklaart burgemeester Mathias De Clercq de woning onbewoonbaar. 

12 reacties

 • Curt Reyners

  2 jaar geleden
  Heb gemerkt als ik in een breuk of enige depressie beland ik het ook gwn op zijn loopje laat gaan maar dat is meestal tijdelijk en niet zo vuil. Maar mensen die echt in een diepe put zitten daar kan ik inkomen dat zoon toestanden gebeuren.
 • Hilde verswijvel

  2 jaar geleden
  een eenzaad alleenstaande waar niemand naar omkijkt .Walter de buck heeft er ooit een liedje over geschreven .in Mijn straotje zijnhet almemaol komere .Gaan klagen wel maar eens met die man praten niet van achter het gordijntje toekijken of de gemeente eindelijk in gang schiet ;Schandalig in deze tijd camping voor eenzame mensen word verwijderd voor natuurgebied om daar dan ook op toe te zien hoe mensen hun vuil daar gaan diponeren .Wat heb je aan zo een burgemeester .nog groen achter de oren ja
 • Kim Nannan

  2 jaar geleden
  Ik denk als je het zover laat komen dat je dan hulp nodig hebt. Een normaal laat zoiets niet gebeuren. Misschien heeft die man hulp nodig!
 • Ria Adams

  2 jaar geleden
  Als je in de steden rondgaat zie je zo honderden huizen.
 • Andre Vermeylen

  2 jaar geleden
  Moest veel meer gebeuren als ge met de fiets rond rijd ziet ge juist hoe het er op veel plaatsen bijligt en vooral in die weekend zones.