Het ongeval gebeurde op de Martelaarslaan aan de Bijloke
Volledig scherm
Het ongeval gebeurde op de Martelaarslaan aan de Bijloke © rv

Bestuurder gewond na klap tegen verkeerslicht aan Bijloke

GentOp de Martelaarslaan ter hoogte van de Bijloke is in de nacht van vrijdag op zaterdag een bestuurder gewond geraakt. Dat gebeurde na een klap tegen een verkeerslicht. Het slachtoffer werd ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

 1. Coach Van Huffel na de nederlaag van Caruur Gent in Menen: “We gaan niet panikeren”
  Lotto Volley League

  Coach Van Huffel na de nederlaag van Caruur Gent in Menen: “We gaan niet panikeren”

  Na een aantal weken hoogconjunctuur met prachtige prestaties op nationaal en internationaal vlak heeft Caruur Gent blijkbaar zijn frisheid verloren. Vorige week vertoonde het team van coach Van Huffel de eerste symptomen van vermoeidheid met een, op wilskracht gewonnen 3-2, tegen Guibertin. Zaterdagavond misten de bezoekers compleet de start tijdens de eerste en de tweede set in de sfeervolle sporthal van Menen.
 2. Moet deze zaak naar assisen? Hof van beroep buigt zich in maart over aanranding op Westerbegraafplaats in Gent
  PREMIUM
  GENT

  Moet deze zaak naar assisen? Hof van beroep buigt zich in maart over aanranding op Westerbe­graaf­plaats in Gent

  Op 14 maart pleiten de advocaten in de zaak rond de aanranding op de Westerbegraafplaats voor het Gentse hof van beroep. Het slachtoffer, een 14-jarig meisje, stapte na de feiten uit het leven. Volgens het parket was er geen link tussen de aanranding en de zelfdoding, maar de rechtbank zag dat anders. Mocht het hof de beslissing van de rechtbank volgen, dan zullen de mannen voor het hof van assisen moeten verschijnen en tot 30 jaar celstraf riskeren.