Nadine W. in Manufactory.
Volledig scherm
Nadine W. in Manufactory. © Jeffrey Dujardin

Beruchte tafelschuimster slaat toe in Gent: “We hadden al een vreemd gevoel toen ze binnenkwam”

De beruchte tafelschuimster Nadine W. (49)  heeft zondagmiddag voor het eerst toegeslagen in Gent. De schrik van de West-Vlaamse horeca koos The Manufactory uit, een nieuwe zaak in de Onderstraat in Gent. “We hadden al een vreemd gevoel toen ze binnenkwam”, zeggen de jonge uitbaters. W. werd vrijdag nog veroordeeld in Brugge tot drie maanden cel.

70 reacties

 • Christine Laevers

  2 jaar geleden
  Het gedrag van die vrouw schokt me niet, maar wel sommige commentaren hier. Hoe is het mogelijk dat mensen een oudere vrouw achter de tralies willen zien die alleen maar komt eten zonder te betalen. Oh, wat voelen we ons stoer! Had ik een horecazaak dan kreeg die vrouw een vast plekje en at ze elke dag gratis. In ruil daarvoor vertelt ze me haar leven. Dat is ws een boek waard.
 • Anny Bollens

  2 jaar geleden
  In vele horeca zaken moet men eerst betalen, en nadien eten krijgen! Zeker op terrassen!
 • Herman Peter

  2 jaar geleden
  Het is natuurlijk schrijnend dat een iewat oudere verwaarloosde vrouw geen geld heeft om zich te voeden en het op deze ,weliswaar laakbare manier moet doen...Is haar bedoeling wellicht dat ze hoopt om in de gevangenis terecht te komen, ,waar ze driemaal per dag eten krijgt ,om verder over bijkomende dienstverleningen niet te spreken .En...weten de horecauitbaters nog steeds niet wie zij is ,en verwachten zij haar bezoek dan niet ??!
 • Gerrit Pletinck

  2 jaar geleden
  In de gevangenis zal ze ook voor niets kunnen eten.
 • Jan Van Gent

  2 jaar geleden
  Het gerecht doet zo goed zijn werk in Belgie . als ze geen centen heeft dan moet ze naar het OCMW gaan en niet op restaurant een hele menu bestellen en daarna zeggen dat er geen centen zijn om het te bekostigen. Onbegrijpelijk dat dit blijft gebeuren dat is iemand die eens moet worden nagekeken of die niets mankeert.
 1. Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschakelen: zo bespaar jij op je energiefactuur
  Energie

  Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschake­len: zo bespaar jij op je energiefac­tuur

  Vele kleintjes maken één groot. En dat geldt zeker voor je energiefactuur. Een doorsnee Vlaams gezin (van 2,2 personen) betaalt jaarlijks zo’n 2000 euro aan energie. Die prijs kan je niet alleen onderdrukken met grote investeringen, zoals zonnepanelen of dakisolatie, maar ook met kleine gewoontes zoals wassen op lagere temperatuur of het stopcontact van je computer uittrekken. Wat is daar nu het precieze effect van? Mijnenergie.be zocht het uit.
 1. Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief

 2. Daarom mag je natte doekjes nooit doorspoelen
  Play
  De Vuilste Jobs van Vlaanderen

  Daarom mag je natte doekjes nooit doorspoe­len