Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Faye Pynaert

Benieuwd hoe je klassiekers zoals balletjes in tomatensaus vegan maakt? Volg dan deze workshop

GentWil je vaker vegetarisch of vegan eten, maar kan je klassiekers zoals balletjes in tomatensaus en kip curry niet loslaten? Dan is de workshop van Gewoon Koken op 24 oktober in Gent wat voor jou. Tijdens de les leer je hoe je gerechten makkelijk omzet in een vegetarische of veganistische versie.

  1. INTERVIEW. Pieter Vanderheyden (53), toekomstig burgemeester van de rijkste gemeente van Vlaanderen: “Echte problemen kennen we hier niet, het zijn meer luxeproblemen”
    PREMIUM
    Sint-Martens-Latem

    INTERVIEW. Pieter Vanderhey­den (53), toekomstig burgemees­ter van de rijkste gemeente van Vlaanderen: “Echte problemen kennen we hier niet, het zijn meer luxeproble­men”

    Eén keer per jaar draait hij als DJ Pieter plaatjes op de kermis, maar als politicus zet hij zich al 21 jaar in voor het welzijn van zijn dorpsgenoten. En net als zijn twee voorgangers komt hij uit de Vlerick Business School. Pieter Vanderheyden (53) wordt straks burgemeester van Sint-Martens-Latem, de gemeente met het hoogste gemiddelde inkomen van het land. “Je hoort vaak zeggen dat politici te veel betaald worden, maar ik kan u verzekeren dat ik financieel serieus moet inleveren. Ik doe dit uit liefde voor mijn dorp, niet voor het geld.”