Kevin De Bruyne Cup - BV-toernooi.
Volledig scherm
Kevin De Bruyne Cup - BV-toernooi. © Jill Dhondt

Bekende Vlamingen trappen Kevin De Bruyne Cup af in Drongen, met verrassingsbezoek van King Kevin als hoogtepunt

GentWat een dag! De Kevin De Bruyne Cup - een jeugdtoernooi in Drongen waar ploegen uit heel Europa aan deelnemen - is officieel van start gegaan. Bij wijze van inleiding, namen tientallen bekende Vlamingen het vrijdag al tegen elkaar op. Met als hoogtepunt een verrassingsbezoek van Kevin De Bruyne himself. De ster van Manchester City speelde op het einde nog een wedstrijd mee.

  1. Gespecialiseerd team van Gentse brandweer heeft een wel erg opvallende manier van training: “Pingpongen helpt om aan ons pak te wennen”
    Gent

    Gespeciali­seerd team van Gentse brandweer heeft een wel erg opvallende manier van training: “Pingpongen helpt om aan ons pak te wennen”

    Het gespecialiseerd team Industrie & Gevaarlijke Stoffen (IGS) van Brandweerzone Centrum heeft van alle teams waarschijnlijk de meest opvallende trainingsmethoden. Maar hoe gek ze ook mogen klinken, het voetballen, pingpongen en bowlen heeft wel degelijk een functie. Het zorgt er namelijk voor dat de leden aan hun pak kunnen wennen. “Je bent volledig afgesloten van de buitenwereld. Velen krijgen dan ook een claustrofobisch gevoel”, zegt brandweerkapitein Koen Desmet.