Jef Willem alias dj Jef Eagl. De man achter Trillers en Onbespreekbaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Jef Willem alias dj Jef Eagl. De man achter Trillers en Onbespreekbaar. © Wannes Nimmegeers

Bekend Gent over de heropening van de horeca: hier gaat Jef Willem als eerste naartoe

GentOver een paar dagen is het zover: dan gaat de horeca weer open, of toch de terrassen. Heel veel Gentenaars plannen nu al waar ze naartoe zullen gaan zodra ze weer kunnen. We vragen daarom aan enkele bekende Gentenaars wat hun eerste stops zijn. Vandaag vertelt Jef Willem (29) – dj, eventorganisator en man achter de populaire podcast Onbespreekbaar – waar hij zijn eerste koffie, ontbijt, lunch, aperitief en diner zal nemen.

  1. Burgercollectief Dampoortwijk wil evenwichtig mobiliteitsplan voor de buurt: “De ene straat mag niet de dupe worden van rust voor de andere straat”
    Gentbrugge / Sint-Amandsberg

    Burgercol­lec­tief Dampoort­wijk wil evenwich­tig mobili­teits­plan voor de buurt: “De ene straat mag niet de dupe worden van rust voor de andere straat”

    De stad Gent werkt aan een wijkmobiliteitsplan voor de Dampoortwijk en oud-Gentbrugge. Rond het al dan niet knippen van Gentbrugge-brug ontstond al heel wat commotie, maar dat is niet waar het burgercollectief ‘Verenigde Straten Dampoortwijk’ problemen mee heeft. “Wij willen een beter plan voor de héle wijk, niet een plan waarbij een aantal straten de dupe worden van de rest", klinkt het. Mobiliteitsschepen Filip Watteeuw (Groen) apprecieert ‘de constructieve aanpak’.