Een 79-jarige Gentenaar is veroordeeld tot een celstraf van 18 maanden met uitstel nadat hij zijn buurvrouw had aangerand
Volledig scherm
Een 79-jarige Gentenaar is veroordeeld tot een celstraf van 18 maanden met uitstel nadat hij zijn buurvrouw had aangerand © getty

Bejaarde man (79) betast buurvrouw en krijgt 18 maanden cel met uitstel: “Plots probeerde hij mijn T-shirt omhoog te trekken”

GentEen 79-jarige Gentenaar is veroordeeld tot een celstraf van 18 maanden met uitstel, nadat hij zijn buurvrouw had aangerand. Dat deed hij op verschillende momenten, waaronder aan de fietsenstalling van hun appartement en zelfs aan de voordeur van het slachtoffer.

  1. Nie pleue-ondervoorzitster Marleen Van Renterghem (46) terug in Ghelamco Arena na coronacoma: “Een overwinning in een kolkend stadion, dat wil ik terug meemaken”
    PREMIUM

    Nie pleue-ondervoor­zit­ster Marleen Van Renterghem (46) terug in Ghelamco Arena na coronacoma: “Een overwin­ning in een kolkend stadion, dat wil ik terug meemaken”

    26 september 2020, de match KAA Gent – OH Leuven. Dat was de laatste competitiewedstrijd die Marleen Van Renterghem zag vorig jaar. Daarna was er de coronapandemie, en de ondervoorzitster van KAA-Gent-supportersclub Nie Pleue was helaas bij de slachtoffers. Eerst leek het mee te vallen, maar wat later belandde ze toch in een coma. Vandaag was Marleen blij dat ze er terug bij kon zijn, ook al speelde ‘haar’ club 2-2 gelijk tegen de Kielse Ratten. “Het gevoel om gewoon terug in de Ghelamco Arena te zijn is fantastisch.”