Een 79-jarige Gentenaar is veroordeeld tot een celstraf van 18 maanden met uitstel nadat hij zijn buurvrouw had aangerand
Volledig scherm
Een 79-jarige Gentenaar is veroordeeld tot een celstraf van 18 maanden met uitstel nadat hij zijn buurvrouw had aangerand © getty

Bejaarde man (79) betast buurvrouw en krijgt 18 maanden cel met uitstel: “Plots probeerde hij mijn T-shirt omhoog te trekken”

GentEen 79-jarige Gentenaar is veroordeeld tot een celstraf van 18 maanden met uitstel, nadat hij zijn buurvrouw had aangerand. Dat deed hij op verschillende momenten, waaronder aan de fietsenstalling van hun appartement en zelfs aan de voordeur van het slachtoffer.

  1. VAKANTIETIPS VOOR DE THUISBLIJVERS. VR-racen in de Gentse binnenstad: “Hier komen professionele racers trainen”
    PREMIUM
    Gent

    VAKANTIE­TIPS VOOR DE THUISBLIJ­VERS. VR-racen in de Gentse binnenstad: “Hier komen professio­ne­le racers trainen”

    Droom je ervan om met een snelheid van 300 kilometer per uur in de Gentse binnenstad te rijden? Dan hebben ze bij Chronos Racing in Gent dé perfecte oplossing voor jou. Eentje waar je je geen zorgen hoeft te maken over boetes. In hun bewegingssimulatoren, gecombineerd met een VR-bril, waan je je op een echt racecircuit. Perfect voor een korte, maar opwindende uitstap in eigen stad.