Cyclo Studio in Baudelokapel.
Volledig scherm
Cyclo Studio in Baudelokapel. © rv

Baudelokapel omgevormd tot spinning studio voor Halloween: “Verkleed fietsen mag, maar moet niet”

GentDe Baudelokapel zal er toch wat anders uitzien tijdens het weekend van Halloween. Van vrijdag tot en met zondag zullen er spinnenwebben aan de muren hangen, pompoenen liggen, en vooral: dertig tot veertig fietsen staan om te spinnen. Griezelen zal nog nooit zo lastig geweest zijn.

  1. Ex-keeper en voetbalcommentator Wim De Coninck op de planken met komedie over wielrennen en jeugdambitie. "Van mij moet mijn zoon geen topvoetballer worden”
    PREMIUM
    GENT

    Ex-keeper en voetbalcom­men­ta­tor Wim De Coninck op de planken met komedie over wielrennen en jeugdambi­tie. "Van mij moet mijn zoon geen topvoetbal­ler worden”

    Zijn tijd in de goal ligt intussen achter hem, maar aan ambitie ontbreekt het Wim De Coninck (62) alvast niet. Hij staat binnenkort op de planken met zijn tweede theatervoorstelling, deze keer in duo met actrice Mie De Neve (49). Een sportstuk, ‘Vader, waarom koersen wij?’. Een familiekomedie. Over wielrennen, maar vooral ook over de verschillen tussen mannen en vrouwen, over verloren dromen.