De leerlingen van het Sint-Pietersinstituut dansen voor Rode Neuzen Dag.
Volledig scherm
De leerlingen van het Sint-Pietersinstituut dansen voor Rode Neuzen Dag. © Yannick De Spiegeleir

Basisschool Sint-Pietersinstituut houdt dansmarathon voor Rode Neuzen Dag

De vrije basisschool van het Sint-Pietersinstituut in Gent heeft vrijdagochtend de rode loper uitgerold voor de Rode Neuzen Dag.

0 reacties

 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. REPO. De ‘zwarte baan’ in Oostakker waar fietsers hun leven lijken te riskeren: “Oogcontact maken met bestuurders is hier noodzakelijk”
  PREMIUM
  Gent

  REPO. De ‘zwarte baan’ in Oostakker waar fietsers hun leven lijken te riskeren: “Oogcontact maken met bestuur­ders is hier noodzake­lijk”

  Vier jaar na het dodelijke ongeval van Nikita Everaert eiste het verkeer op de Antwerpsesteenweg nog maar eens het leven van een fietser. Ondertussen werkt de overheid er naarstig aan afgescheiden fietspaden om het verkeer veiliger te maken. Wij gingen vrijdagmorgen een kijkje nemen naar de beruchte steenweg om te controleren of fietsen er werkelijk zo’n hachelijke onderneming is. Veel fietsers kwamen we echter niet tegen op ons pad. “Als ouder stuur je een kind of puber liever niet langs deze weg.”