Er ontstond brand in de Frank De Coninckstraat door een ongeluk met een barbecue.
Volledig scherm
Er ontstond brand in de Frank De Coninckstraat door een ongeluk met een barbecue. © svwg

Barbecue zet terras in lichterlaaie in Ledeberg

GENT/LEDEBERGIn Ledeberg is op zaterdagavond in de Frans De Coninckstraat een terrasbrand uitgebroken. De straat is afgesloten. Oorzaak was een barbecue die foutliep, waardoor het houten terras vlam vatte. Niemand raakte gewond.

 1. Renato Neto(ex-AA Gent) zoekt club: “Ik denk dat clubs zich blindstaren op mijn blessure, maar ik ben volledig fit”
  voetbal jupiler pro league

  Renato Neto(ex-AA Gent) zoekt club: “Ik denk dat clubs zich blindsta­ren op mijn blessure, maar ik ben volledig fit”

  Zondag spelen z’n ex-teams AA Gent en Cercle Brugge nog eens tegen elkaar in de Ghelamco Arena, zelf mocht hij vorige woensdag nog eens opdraven om aan de zijde van Ronaldinho een galamatch te spelen. Intussen zit Renato Neto (30) nog steeds zonder club. De Braziliaanse middenvelder is helemaal fit en hoopt zich toch te kunnen bewijzen.
 2. Recht uit India en toch een lokaal product, Gentenaars brengen Holy Cow-kruidenchocolade op de markt: “Alle tussenstappen zijn weggehaald”
  Gent

  Recht uit India en toch een lokaal product, Gentenaars brengen Holy Cow-kruidencho­co­la­de op de markt: “Alle tussenstap­pen zijn weggehaald”

  De lockdown uit de coronaperiode heeft zowaar ook positieve gevolgen gehad. Het bracht Gentenaars die - apart van elkaar - bedrijfjes hebben in Kerala in India bij elkaar. De ene handelt in kruiden voor restaurants, de anderen hebben een kleinschalige cacaoplantage. Samen brengen ze Holy Cow op de markt, duurzame kruidenchocolade.