Wim Ballieu spreekt de leerlingen van de hotelschool toe.
Volledig scherm
Wim Ballieu spreekt de leerlingen van de hotelschool toe. © Hotelschool Gent

Ballieu en Vrijmoed geven workshop plantaardig koken in Hotelschool Gent

In de stedelijke Hotelschool Gent is maandagochtend het project ‘Andermaal’ voorgesteld: een reeks van workshops over plantaardige voeding. Peters Wim Ballieu en Michaël Vrijmoed gaven de aftrap van de lessenreeks.

0 reacties

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Pas afgestudeerde Florentine mag half jaar werken op Wereldexpo in Dubai: “Van een eerste job gesproken, al mijn interesses komen er samen”
  De Panne

  Pas afgestu­deer­de Florentine mag half jaar werken op Wereldexpo in Dubai: “Van een eerste job gesproken, al mijn interesses komen er samen”

  Amper 21 jaar is Florentine Moës uit De Panne. Ze heeft nog maar pas haar bachelordiploma Organisatie en Management aan HOGENT op zak en toch mag zij mee naar de Wereldexpo in Dubai. Ze zal er in het Belgisch paviljoen de bezoekers ontvangen. Liefst zes maanden, zonder ook maar één keer naar het thuisfront terug te komen, zal ze er wonen en werken.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).