Heerlijk geurend brood, recht uit de traditionele bakoven die in de binnentuin van het Hof van Rijhove in de Onderstraat staat.
Volledig scherm
Heerlijk geurend brood, recht uit de traditionele bakoven die in de binnentuin van het Hof van Rijhove in de Onderstraat staat. © VDS

Bakhuis Gent in Hof van Rijhove eindelijk geopend: Pizza en brood uit een houtoven in centrum, met dank aan Burgerbudget

GentHeerlijke geuren in de omgeving van het Graffitistraatje. Afgelopen weekend konden Hendrik Mesure en Mia Ackaert - eindelijk - hun Bakhuis tonen aan de buurtbewoners. De traditionele houtoven werd gebouwd in de binnentuin van het Hof van Rijhove, met geld van het Burgerbudget 2017. Door Covid-19 moest de officiële inwijding meer dan een jaar wachten.

  1. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
    Independer

    Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

    Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.