Heerlijk geurend brood, recht uit de traditionele bakoven die in de binnentuin van het Hof van Rijhove in de Onderstraat staat.
Volledig scherm
Heerlijk geurend brood, recht uit de traditionele bakoven die in de binnentuin van het Hof van Rijhove in de Onderstraat staat. © VDS

Bakhuis Gent in Hof van Rijhove eindelijk geopend: Pizza en brood uit een houtoven in centrum, met dank aan Burgerbudget

GentHeerlijke geuren in de omgeving van het Graffitistraatje. Afgelopen weekend konden Hendrik Mesure en Mia Ackaert - eindelijk - hun Bakhuis tonen aan de buurtbewoners. De traditionele houtoven werd gebouwd in de binnentuin van het Hof van Rijhove, met geld van het Burgerbudget 2017. Door Covid-19 moest de officiële inwijding meer dan een jaar wachten.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).