Na het UZ Gent mag nu ook AZ Jan Palfijn starten met het toedienen van Pfeizer-vaccins
Volledig scherm
Na het UZ Gent mag nu ook AZ Jan Palfijn starten met het toedienen van Pfeizer-vaccins © Wannes Nimmegeers

AZ Jan Palfijn start maandag met vaccineren, UZ Gent krijgt nog eens 120 vaccins. Andere ziekenhuizen moeten wachten

GentHet AZ Jan Palfijn kan maandag eindelijk starten met het vaccineren van het eigen personeel. In het UZ Gent kregen al 800 personeelsleden een prik, maandag volgen er nog 120. Andere ziekenhuizen blijven intussen op hun honger zitten, en dat valt niet overal in goede aarde. Maar de regie van wie wanneer vaccins krijgt, ligt volledig in handen van het Agentschap Zorg en Gezondheid.

 1. Jonathan (32) schreef een roman over de Jehova’s Getuigen: “Mijn vader schopte me buiten op de dag dat mijn moeder begraven werd”
  Gent/Brugge

  Jonathan (32) schreef een roman over de Jehova’s Getuigen: “Mijn vader schopte me buiten op de dag dat mijn moeder begraven werd”

  Het schrijversdebuut van Jonathan Goddyn is meteen een binnenkomer. Als ex-getuige van Jehova schreef de Bruggeling een roman waarin de werking van de religieuze groep stevig op de korrel wordt genomen. “Ik ben enorm kritisch, maar probeer toch een balans te zoeken. Het zijn niet de leden die het probleem vormen, het is de organisatie.”
 2. Challenge play-offs biedt Caruur Gent kansen om het gemors met punten goed te maken
  VOLLEYBAL EUROMILLIONS LEAGUE

  Challenge play-offs biedt Caruur Gent kansen om het gemors met punten goed te maken

  Het is meer dan een maand geleden dat Caruur Volley Gent nog een officiële wedstrijd heeft gespeeld. Zaterdag beginnen de spelers van trainer-coach Jan Van Huffel aan de ‘Challenge Final Four’. Dat zijn de play-offs waarbij gestreden wordt voor de plaatsen vijf tot acht. Het team dat op de vijfde plek eindigt, verdient een Europees ticket voor de CEV-Cup van volgend seizoen.
 1. Angstaanjagende beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken
  Play

  Angstaanja­gen­de beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken

 2. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg