Said Subhan Khawri werd onder politiebegeleiding de assisenzaal binnengebracht
Volledig scherm
PREMIUM
Said Subhan Khawri werd onder politiebegeleiding de assisenzaal binnengebracht © DVEG

ASSISEN GENT. 21-jarige staat terecht na moord met mes: “Hij gaf mij maar 10 euro in plaats van 50 euro voor seks”

GentHet proces van de 21-jarige Said Subhan Khawri is vrijdagochtend aangevat in het Gentse hof van assisen. De Iraanse man doodde twee jaar geleden een Afghaanse man in het centrum van Gent, op het kruispunt van de Ottogracht met de Baudelostraat. Het slachtoffer werd met zeven messteken om het leven gebracht. De verdachte vluchtte weg naar Brussel, maar werd enkele dagen toch gearresteerd. Een volksjury zal zich de komende dagen buigen over de zaak.

 1. Jongeman (23) wordt betrapt op het stelen van een fiets: “Ze hebben mijn fiets ook gestolen, dus steel ik een nieuwe”
  Gent

  Jongeman (23) wordt betrapt op het stelen van een fiets: “Ze hebben mijn fiets ook gestolen, dus steel ik een nieuwe”

  Een jonge Gentenaar moest zich in de rechtbank verantwoorden voor twee diefstallen. Eén van die feiten betrof een diefstal van een fiets in de zomer van 2018. De jongeman sloeg toe in de fietsenstalling onder de Sint-Michielsbrug. Toen hij werd geconfronteerd met de feiten gaf hij een opmerkelijk excuus: “Mijn fiets is onlangs gestolen, dus nam ik het heft in eigen handen en stal ik zelf een fiets.”
 2. Gentse ontwerpster organiseert Belgian Fashion Week: “Het neusje van de zalm binnen de modewereld zal uitgenodigd zijn, maar ook gewone Gentenaars”
  PREMIUM
  Gent

  Gentse ontwerp­ster organi­seert Belgian Fashion Week: “Het neusje van de zalm binnen de modewereld zal uitgeno­digd zijn, maar ook gewone Gentenaars”

  Kenners weten maar al te goed hoe belangrijk de Fashion Weeks in Parijs, Milaan, New York en andere modesteden zijn. Dankzij Emmalyne Rose, een dertigjarige ontwerpster uit Gent, komt daar nu ook een Belgische Fashion Week bij. Eind 2020 organiseerde ze al een digitale versie maar eind dit jaar komt er een ‘echte’ Belgische modeweek.
 1. Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag
  Play

  Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensover­schrij­dend gedrag

 2. Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht
  Play
  bizar

  Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht