Opening campus Artevelde.
Volledig scherm
Opening campus Artevelde. © Gianni Barbieux

Arteveldehogeschool neemt nieuwe sportcampus aan Watersportbaan in gebruik: “Al lang nood aan eigen sportinfrastructuur”

Aan de Watersportbaan heeft de Arteveldehogeschool haar nieuwe sportcampus vandaag officieel in gebruik genomen. Door de nieuwbouw kan de hogeschool haar richtingen Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsrecreatie voortaan op één locatie centraliseren.

0 reacties

 1. Weer nood aan échte sportsensatie in de woonkamer? Dit zijn onze favoriete sportdocumentaires

  Weer nood aan échte sportsensa­tie in de woonkamer? Dit zijn onze favoriete sportdocu­men­tai­res

  Sportwedstrijden kijken is niet meer wat het geweest is: het blijft gek om geen publiek in de grote stadions te zien. Maar niet getreurd: om de sensatie van sport terug naar uw woonkamer te brengen, verzamelde onze redactie de beste sportdocumentaires van het moment. Ons aanbod? Een turbulent portret van Tiger Woods op Streamz, een blik achter de schermen bij Tottenham Hotspur op Prime Video en de koningsdiscipline van de racesport op Netflix. Zetel? Dekentje? Let’s go!
 2. Gentse fotografe maakt fotoboek over drie jaar durende samenwerking met danseres die ze ontmoette in stripclub in Parijs
  Gent

  Gentse fotografe maakt fotoboek over drie jaar durende samenwer­king met danseres die ze ontmoette in stripclub in Parijs

  De Gentse fotografe Bieke Depoorter (34) heeft zonet een fotoboek uitgebracht dat een inkijk geeft in haar relatie met Agata, een stripper en sekswerker die ze drie jaar geleden leerde kennen in Parijs. Gefotografeerd worden was een manier voor Agata om haar eigen identiteit te vinden, terwijl het Bieke toeliet om de relatie tussen onderwerp en fotograaf te onderzoeken.
 1. Straffe dronebeelden tonen enorme brand in natuurgebied in Brecht
  Play

  Straffe dronebeel­den tonen enorme brand in natuurge­bied in Brecht

 2. Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwagen
  Play

  Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwa­gen