Ondertekening megaproject Arteveldehogeschool
Volledig scherm
Ondertekening megaproject Arteveldehogeschool © Wannes Nimmegeers

Arteveldehogeschool informeert ouders over studeren in hoger onderwijs

Arteveldehogeschool organiseert op maandag 4 november 2019 een gratis infoavond studeren in het hoger onderwijs gericht op ouders. “Ouders hebben een grote invloed op de studiekeuze van hun zoon of dochter, maar weten vaak niet wat er in het hoger onderwijs veranderd is ten opzichte van vroeger,” zegt Lieselot Buyle, medewerker van de dienst Studieadvies van Arteveldehogeschool.

0 reacties

 1. Gentenaar (27) krijgt 3,5 jaar cel na twee verkrachtingen in één nacht: “Ik kon enkel maar afwachten tot het voorbij was”
  PREMIUM
  Gent

  Gentenaar (27) krijgt 3,5 jaar cel na twee verkrach­tin­gen in één nacht: “Ik kon enkel maar afwachten tot het voorbij was”

  Twee dames die elkaar leerden kennen na een nachtje uit in de Gentse Overpoort, zo’n anderhalf jaar geleden, werden aangerand door een vriend van een huisgenoot. Eén van hen vluchtte weg naar een andere kamer, waarna hij bij de tweede dame toesloeg toen ze aan het slapen was. “Ik lag op een bolletje en kon niet meer bewegen”, verklaarde ze aan de rechter. De man kreeg maandagochtend een celstraf van 3,5 jaar opgelegd.
 1. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest

 2. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen