Jente Boelaert, trots op zijn huisje.
Volledig scherm
PREMIUM
Jente Boelaert, trots op zijn huisje. © Wannes Nimmegeers

Architectuurstudent Jente (19) kocht het ‘goedkoopste huis van Gent’: “Zo ruim, maar van de voorgeschiedenis wist ik niets af”

GentVan de buitenkant ziet het eruit als een typische rijwoning, maar de Victor Frisstraat nummer 26 is zoveel meer dan dat. De ongewoon lage verkoopprijs van 45.000 euro leverde het pand de bijnaam ‘het goedkoopste huis van Gent’ op. Na een grondige renovatie werd Jente Boelaert, amper 19, de trotse bewoner van het befaamde huis. “Volgend jaar kan ook mijn broer hier intrekken, er is toch plaats genoeg.”

  1. Zoon Manchester City-fan die voor dood werd achtergelaten reageert voor de camera van VTM NIEUWS: "Hopen dat vader erdoor komt”
    Play
    Drongen/Meerbeke

    Zoon Manchester City-fan die voor dood werd achtergela­ten reageert voor de camera van VTM NIEUWS: "Hopen dat vader erdoor komt”

    Guido De Pauw uit Meerbeke (Ninove), een 63-jarige City-fan, werd dinsdagavond na de wedstrijd voor dood achtergelaten op de parking langs de E40 in Drongen. Dat gebeurde nadat hij werd aangevallen door enkele supporters van Club Brugge. De man had samen met 233 andere Belgische City-supporters van fanclub Blue Moon de Champions League-wedstrijd van zijn favoriete ploeg bijgewoond in het Jan Breydelstadion. De zestiger vecht momenteel voor zijn leven. Diezelfde nacht kon de politie al vijf verdachten oppakken. Dat meldt het parket van Oost-Vlaanderen. Jurgen De Pauw, de zoon van het slachtoffer, reageert voor de camera van VTM NIEUWS: “We hopen dat onze vader erdoor komt.”