Er ligt een nieuw verbeterd CAO-voorstel op tafel bij staalreus ArcelorMittal.
Volledig scherm
Er ligt een nieuw verbeterd CAO-voorstel op tafel bij staalreus ArcelorMittal. © Photo News

Arbeiders ArcelorMittal buigen zich komende dagen over ultiem CAO-voorstel

Gent/ZelzateEr ligt een nieuw verbeterd CAO-voorstel op tafel bij staalreus ArcelorMittal. Dat werd maandag onderhandeld tussen directie en vakbonden.

 1. Ex-keeper en voetbalcommentator Wim De Coninck op de planken met komedie over wielrennen en jeugdambitie. "Van mij moet mijn zoon geen topvoetballer worden”
  PREMIUM
  GENT

  Ex-keeper en voetbalcom­men­ta­tor Wim De Coninck op de planken met komedie over wielrennen en jeugdambi­tie. "Van mij moet mijn zoon geen topvoetbal­ler worden”

  Zijn tijd in de goal ligt intussen achter hem, maar aan ambitie ontbreekt het Wim De Coninck (62) alvast niet. Hij staat binnenkort op de planken met zijn tweede theatervoorstelling, deze keer in duo met actrice Mie De Neve (49). Een sportstuk, ‘Vader, waarom koersen wij?’. Een familiekomedie. Over wielrennen, maar vooral ook over de verschillen tussen mannen en vrouwen, over verloren dromen.
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 3. Student Michiel (19) achterhaalt locatie van gestolen laptop: “Ik heb die computer dringend nodig voor mijn schoolwerk, maar de politie doet niets”
  PREMIUM
  Gent/Anderlecht

  Student Michiel (19) achter­haalt locatie van gestolen laptop: “Ik heb die computer dringend nodig voor mijn schoolwerk, maar de politie doet niets”

  Michiel De Vos (19), een architectuurstudent uit Bredene die in Gent studeert, is zwaar ontgoocheld en gefrustreerd. Zijn dure Apple-laptop werd op 11 oktober uit zijn wagen gestolen. Via een trackingsysteem kon hij achterhalen waar de computer zich bevindt. Op videobeelden die Michiel ons toestuurde is de diefstal te zien, maar de politie van Anderlecht kan naar eigen zeggen niks doen. “Blijkbaar was het niet de moeite om daar langs te gaan.”