Anton Claeys van boardshop West-Site.
Volledig scherm
Anton Claeys van boardshop West-Site. © Jill Dhondt

Amper twee maand na brand, gaat Anton (36) op andere locatie verder met oudste skateshop van Gent: “Aangenaam verrast door steun van klanten en andere shops”

GentHoe verwoestend de brand ook was, Anton Claeys (36) is niet klein te krijgen. Hij verhuisde wat er over bleef van zijn winkel — de oudste skateshop van Gent — tweehonderd meter verderop naar een nieuwe locatie en gaat van daaruit verder. Mede dankzij de hulp van vaste klanten en andere skateshops.

  1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
    Streamz

    Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

    True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.