De ex-ambtenaar tekende verzet aan tegen haar straf
Volledig scherm
PREMIUM
De ex-ambtenaar tekende verzet aan tegen haar straf © DVEG

Ambtenaar die 35.000 euro stal van stad Gent tekent verzet aan tegen straf: “Nooit gedacht dat ze de politie zouden bellen”

GentEen voormalige medewerkster van stad Gent werd eind december veroordeeld tot een celstraf van 2 jaar en een boete van 4.000 euro nadat uitkwam dat ze 35.000 euro had gestolen van haar werkgever. De vrouw werkte op de financiële dienst en liet zichzelf over een periode van meerdere jaren telkens een dubbel loon uitbetalen. Ze tekent verzet aan tegen haar straf.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst

  Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst

 2. Nederlandse cafébaas opent maand te vroeg én schenkt gratis drank op terras
  Play

  Nederland­se cafébaas opent maand te vroeg én schenkt gratis drank op terras