Allez, Chantez! brengt al vijf jaar mensen samen om te zingen.
Volledig scherm
Allez, Chantez! brengt al vijf jaar mensen samen om te zingen. © James Arthur

Allez, Chantez! viert vijfde verjaardag met tournee

Al vijf jaar laat Allez, Chantez! mensen voluit samen zingen. Voor haar vijfde verjaardag trekken de zangcoaches vanaf dinsdag 18 februari een week lang op tournee in heel Vlaanderen. Op zes locaties kunnen honderden mensen die graag zingen hun hart ophalen, ongeacht de aan- of afwezigheid van zangtalent. “Zolang je goesting hebt om mee te doen, is iedereen welkom”, zegt initiatiefneemster Annelore Camps.

 1. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  1

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.
 2. Fluf is de eerste Vlaamse emotionele zorghond bij de politie: “Hij straalt vertrouwen uit en stelt slachtoffers en getuigen gerust”
  PREMIUM
  Gent

  Fluf is de eerste Vlaamse emotionele zorghond bij de politie: “Hij straalt vertrouwen uit en stelt slachtof­fers en getuigen gerust”

  De nieuwste aanwinst van de Gentse politie heet Fluf en is de meteen de meest zachtaardige viervoeter van het hele team. Fluf is een ‘emotionele zorghond’, de eerste in Vlaanderen. Zijn taak is slachtoffers en getuigen gerust te stellen en hen zo makkelijker aan het praten te krijgen. De voorbije drie maanden werd hij al 15 keer ingezet, waarvan 14 keer met succes. “Fluf is de makkelijkste hond ooit, voor hem is alles goed", zegt baasje en hoofdinspecteur Evi Vandendriessche.