Na de beschrijving van het slachtoffer werd deze robotfoto gemaakt. Faroek Özgünes (rechts) gaat nu samen met de politie op zoek naar de dader.
Volledig scherm
Na de beschrijving van het slachtoffer werd deze robotfoto gemaakt. Faroek Özgünes (rechts) gaat nu samen met de politie op zoek naar de dader. © Politie/ Pieterjan Vanstockstraeten

Al twintigtal tips rond verkrachtingszaak in Gentse Overpoort na uitzending FAROEK

GentHet parket van Oost-Vlaanderen heeft al een twintigtal tips gekregen na een uitzending van het VTM-programma ‘FAROEK’. Een studente vertelde er hoe ze tijdens de Student kick-off verkracht werd in de Gentse Overpoort. 

 1. “Ik wil me niet laten vaccineren, dus word ik maar drugdealer”: Franse vrouw (20) betrapt met twee kilogram cannabis in haar wagen
  Gent

  “Ik wil me niet laten vaccineren, dus word ik maar drugdealer”: Franse vrouw (20) betrapt met twee kilogram cannabis in haar wagen

  Een jonge Franse vrouw (22) is veroordeeld tot een celstraf van 18 maanden, volledig met uitstel, en een boete van 8.000 euro, waarvan de helt met uitstel, nadat ze op heterdaad betrapt werd met twee kilogram cannabis in haar wagen. Aan de politie bekende ze meteen dat ze reeds een tiental keer vanuit Frankrijk naar Gent was afgezakt om drugs te verkopen, omdat ze naar eigen zeggen geen ander werk vond doordat ze niet gevaccineerd is.
 2. Popkoning klaar voor het rusthuis: “Alle gekende typetjes samen, maar dan in een rolstoel, en Nicootje komt op bezoek”
  Gent

  Popkoning klaar voor het rusthuis: “Alle gekende typetjes samen, maar dan in een rolstoel, en Nicootje komt op bezoek”

  Popkoning Jean-Pierre Maeren heeft de coronajaren grotendeels doorgebracht in zijn atelier, al hij heeft uiteraard wel gespeeld op de momenten dat het mocht. Maar Maeren is dus meer dan klaar voor een volledig nieuwe show, die hij tijdens de Gentse Feesten uiteraard in Gent zal brengen. Oost West, T(e)Huis Best heet die, en het wordt weer gieren, lachen en brullen.