Faroek toonde beelden van de Gentse 'voetenman'.
Volledig scherm
Faroek toonde beelden van de Gentse 'voetenman'. © VTM

Al acht mensen herkenden Gentse voetenman, maar alle tips blijven welkom

GentDe Gentse politie heeft al acht tips gekregen in de voetenman-zaak. Dat laat woordvoerder Matto Langeraert weten. De voetenman betast blote voeten van studentes. Vorige week donderdag sloeg hij opnieuw toe

 1. 2 hondjes overleden na eten van vergiftigde gehaktbal: “Mijn dochters weten met hun verdriet geen blijf”
  PREMIUM
  Lochristi

  2 hondjes overleden na eten van vergiftig­de gehaktbal: “Mijn dochters weten met hun verdriet geen blijf”

  18 maart zal voor Cindy en haar twee dochters een zwarte dag blijven. Twee van haar drie hondjes stierven toen na het eten van een vergiftigde gehaktbal. Tot op vandaag heeft ze nog geen idee wie er achter deze brutale daden zit, maar het gezin blijft wel met groot verdriet achter. “Ik kan gewoon niet vatten dat er iemand rondloopt die zoiets zou doen”.
 2. Jan, zanger van de Straatschenders, publiceert elke week een vertelsel in het Gents: “Ik vertel alsof het een avond met familie en vrienden is”
  Gent

  Jan, zanger van de Straat­schen­ders, publiceert elke week een vertelsel in het Gents: “Ik vertel alsof het een avond met familie en vrienden is”

  De vrolijke en soms knotsgekke verhalen van Jan Verbeeck, de stem van de Straatschenders, moet een lach op het gezicht van de luisteraar toveren. “Met corona krijgen we al genoeg miserie te verduren, daar wil ik verandering in brengen”. Met een sappig Gents accent, afkomstig uit de Brugse Poort, brengt Jan elke week een kortverhaal dat hij op YouTube publiceert.
 1. Zwaartekracht lijkt nogal vreemd effect te hebben op deze man of is er iets anders aan de hand?
  Play

  Zwaarte­kracht lijkt nogal vreemd effect te hebben op deze man of is er iets anders aan de hand?

 2. Vanaf wanneer is gsm-gebruik in de auto strafbaar?
  Play

  Vanaf wanneer is gsm-ge­bruik in de auto strafbaar?