Met slechts één prikactie is een nieuw akkoord bereikt voor 3 jaar bij IVAGO
Volledig scherm
Met slechts één prikactie is een nieuw akkoord bereikt voor 3 jaar bij IVAGO © Wannes Nimmegeers

Akkoord bij IVAGO over nieuwe cao: meer loon en meer personeel

Met slechts één dagje staken – en dan nog niet eens volledig staken – is er een nieuwe cao bereikt bij IVAGO. Die is meteen geldig voor 3 jaar. Dat het zo snel ging, is een prestatie. Cao-onderhandelingen bij Ivago zijn altijd een moeilijke bevalling. De werknemers krijgen meer loon, en er wordt een ergonomische oplossing gezocht voor het ophalen van glas. Er wordt duidelijk niet bespaard op IVAGO.

0 reacties

 1. Extra centen voor pioniers van de mentale gezondheid: “In een OverKophuis kan je jezelf zijn, je bent géén probleem”
  PREMIUM
  GENT

  Extra centen voor pioniers van de mentale gezondheid: “In een OverKop­huis kan je jezelf zijn, je bent géén probleem”

  Hoog bezoek in het OverKophuis van Gent op donderdag, daar kwamen Vlaams minister voor Welzijn Hilde Crevits (CD&V) en Inclusiviteit Bart Somers (Open Vld) op de koffie. Met een cheque in de hand en vooral veel complimenten voor deze pionier. De OverKop-ambassadeurs hadden er deugd van, zeker toen de ministers ook nog eens aanschoven voor het tafelvoetbal.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.