De omleiding aan de Morekstraat is alvast aangeduid.
Volledig scherm
De omleiding aan de Morekstraat is alvast aangeduid. © svwg

Aftellen naar megawerf in Wondelgem: twee jaar werken aan Evergemsesteenweg

GENT/WONDELGEMOp 16 augustus wordt in Wondelgem het startschot gegeven voor de heraanleg van de Evergemsesteenweg, één van de belangrijkste verkeersaders van de Gentse deelgemeente. De werken zullen twee jaar in beslag nemen. 

 1. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.
 2. Zeven jaar cel voor leider van bende die op grote schaal cocaïne dealde: “Maakte minstens 636.000 euro winst”
  PREMIUM
  Gent/Lokeren

  Zeven jaar cel voor leider van bende die op grote schaal cocaïne dealde: “Maakte minstens 636.000 euro winst”

  Een 25-jarige man die aan het roer stond van een grote bende die cocaïne dealde in Lokeren, Sint-Niklaas en Gent is veroordeeld tot een celstraf van zeven jaar. Hij liep tegen de lamp tijdens een routinecontrole van de Gentse politie. Na onderzoek konden elf bendeleden geïdentificeerd worden. Sommigen waren taxichauffeur, anderen waren verantwoordelijk voor het aankopen van luxegoederen. De bendeleider kreeg ook nog een boete van 32.000 euro opgelegd en moet zijn winst, geschat op 636.000 euro, terugbetalen.