Dirk hield ervan om met zijn familie naar de bergen te trekken.
Volledig scherm
Dirk hield ervan om met zijn familie naar de bergen te trekken. © JEW

Afscheid verongelukte plantsoenarbeider

OOSTAKKERHonderden mensen hebben gisteren in het crematorium Westlede in Lochristi afscheid genomen van Dirk Van Geele (50). De arbeider van de Oostakkerse plantsoendienst verongelukte vorige week vrijdag.

 1. IN BEELD: de eerste sneeuwval in Gent
  Gent

  IN BEELD: de eerste sneeuwval in Gent

  Gent ziet er sinds deze ochtend een heel stuk witter uit. Wie vanmorgen opstond, zag dat het al stevig aan het sneeuwen was. Er bleef zelfs een laagje sneeuw liggen op de daken, op geparkeerde wagens en op grasperkjes. Niet genoeg om er veel sneeuwmannen mee te maken, maar wel voldoende om ervan te genieten vanachter het raam. Bij zo’n weer blijven de meeste Gentenaars het liefst van al binnen, al trotseerde een aantal van hen toch de koude en de vallende sneeuw. Zij konden al genieten van het prachtige stadslandschap, maar met de beelden die onze fotograaf nam kan u dat bij deze ook.
 2. Na kaalkap langs spoorlijn in Sint-Denijs-Westrem: Joris Vandenbroucke pleit voor evenwichtiger groenbeheer bij Infrabel
  Sint-Denijs-Westrem

  Na kaalkap langs spoorlijn in Sint-De­nijs-West­rem: Joris Vandenbrou­c­ke pleit voor evenwichti­ger groenbe­heer bij Infrabel

  De omwonenden van de Sint-Denijslaan zijn verbolgen over het feit dat Infrabel meer dan 100 bomen heeft gekapt langs de spoorlijn Brussel - Oostende. En dat zonder overleg. Wettelijk gezien mag Infrabel dat doen in het kader van veiligheid, maar kamerlid Joris Vandenbroucke (sp.a) pleit nu bij de minster voor een evenwichtiger beleid.
 1. Jan Van Huffel (Caruur Gent): “Als Aalst de play-offs wil spelen, zullen ze vrijdag in Gent moeten winnen”
  VOLLEYBAL EUROMILLIONS LEAGUE

  Jan Van Huffel (Caruur Gent): “Als Aalst de play-offs wil spelen, zullen ze vrijdag in Gent moeten winnen”

  De toppers van Greenyard Maaseik waren niet naar Gent gekomen om cadeaus uit te delen. De Limburgse ploeg speelde in volle sterkte: geen rotaties, geen reservespelers, gewoon vol voor de winst. Caruur Gent deed eigenlijk goed mee, zelfs na het uitvallen van Tim Degruyter. De Gentse spelverdeler liep op het einde van de eerste set een voetblessure op na een ongelukkige blokactie met Wannes De Beul.
 1. Lauren Versnick over Jens Dendoncker: "Alsof er een briesend paard naast mij in bed ligt"
  Play

  Lauren Versnick over Jens Dendoncker: "Alsof er een briesend paard naast mij in bed ligt"

 2. Plastisch chirurgen beleven hoogdagen sinds coronapandemie
  Play

  Plastisch chirurgen beleven hoogdagen sinds coronapan­de­mie