De hardleerse man blijft nog even achter de tralies
Volledig scherm
De hardleerse man blijft nog even achter de tralies © ANP XTRA

Advocaat probeert tevergeefs veroordeelde (37) vrij te krijgen: “Vooral zijn gezin lijdt nu onder deze situatie”

GentK.F. uit Gent (37) stond voor de tweede keer op korte tijd voor de politierechter. Dit keer om verzet aan te tekenen tegen zijn gevangenisstraf van één maand. Die had hij opgelopen voor talloze eerdere veroordelingen in het verkeer. De rechter had weinig begrip.

 1. Man die stiekem vrouwen in kleedhokjes filmde levenslang gedeeltelijk verlamd na val in douche
  Gent

  Man die stiekem vrouwen in kleedhok­jes filmde levenslang gedeelte­lijk verlamd na val in douche

  “Gaan zwemmen met mijn kindje, dat lukt niet meer. Ik heb te veel schrik dat ik begluurd ga worden.” De impact op een jonge mama is groot, nadat ze het slachtoffer werd van voyeurisme. De dader kon uiteindelijk gevat worden, maar het onderzoek sleepte langer aan dan gepland. De man gleed namelijk uit in de douche, waarna hij in coma belandde en nu levenslang gedeeltelijk verlamd is.
 2. Dochter van bokslegende Freddy De Kerpel en partner lanceren ‘gouden’ voedingssupplementen: “Alle noodzakelijke vitamines, mineralen en antioxidanten in één capsule”
  Gent

  Dochter van bokslegen­de Freddy De Kerpel en partner lanceren ‘gouden’ voedings­sup­ple­men­ten: “Alle noodzake­lij­ke vitamines, mineralen en antioxidan­ten in één capsule”

  Christina De Kerpel (34) – dochter van bokslegende Freddy De Kerpel – en haar man Nico Vidts (46) hebben een eigen voedingssupplement ontwikkeld: een capsule waar alle noodzakelijke vitamines, mineralen en antioxidanten in zitten die sporters nodig hebben om optimaal te presteren. Hun ‘nachtpil’ helpt om goed te slapen en te herstellen na een zware inspanning.