Personeel had de handen vol om het water naar buiten te dweilen.
Volledig scherm
Personeel had de handen vol om het water naar buiten te dweilen. © Arne Blomme

Action, Wibra en Smatch lopen onder water na wolkbreuk in Gent: brandweer krijgt 130 oproepen binnen

GentEen korte maar hevige wolkbreuk zorgde woensdagmiddag omstreeks 14 uur voor wateroverlast in het Gentse. Onder meer in Mariakerke en Wondelgem liepen straten onder water. De brandweer kreeg zo'n 130 oproepen te verwerken.

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. ASSISEN. Isabelle (40) lacht ex uit na discussie over kinderen, waarna hij haar verstikt: “Ik wist dat ik het nooit mocht gedaan hebben”
  PREMIUM
  Sint-Gillis-Waas/Gent

  ASSISEN. Isabelle (40) lacht ex uit na discussie over kinderen, waarna hij haar verstikt: “Ik wist dat ik het nooit mocht gedaan hebben”

  “Doe wat jullie moeten doen, ik begrijp het”, zei de ex-verpleger B.D. (47) tegen de verbijsterde agenten die op 23 april 2020 aankwamen in het Herdershof in Sint-Pauwels. De man had daar minuten voordien, na een jarenlange en bittere ruzie over de kinderen, zijn ex-partner gewurgd, terwijl zijn moeder in de kamer ernaast zat. Die ex-partner, Isabelle Meeús (40), zal na acht dagen coma sterven in het ziekenhuis. B.D. moet zich vanaf maandag verantwoorden voor zijn daden in het Gentse hof van assisen. Een reconstructie van een fatale middag op een bankje.