Jump Sky in Dok Noord
Volledig scherm
Jump Sky in Dok Noord © Wannes Nimmegeers

Acht tips voor een onvergetelijke kerstvakantie: van een kersthuis bezoeken tot losgaan op een gigantisch springkasteel

GentCorona is nog steeds in het land, maar dat betekent niet dat het een saaie kerstvakantie moet worden. Er is heel wat te beleven in en rond Gent, waardoor je toch kan genieten van het einde van 2021 en het begin van 2022. Zowel met als zonder kinderen. Hieronder geven we acht tips mee, zodat je zelf niet te hard moeten zoeken naar hoe je er een onvergetelijke -en toch veilige - kerstvakantie van kan maken.

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.