VDS
Volledig scherm
© VDS

Aangenaam druk in centrum-Gent, Gentse Feesten zijn al verteerd

GentGeen sprake van een Gentse-Feestencoma in Gent. Het is opnieuw aangenaam druk in het centrum van de stad, en niet enkel door toerisme. Ook heel wat Gentenaars genieten van terrasjes in eigen stad.

 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. Kenner Mario Valcke (55) van The Glengarry maakt zijn selectie voor het Gents Whisky Festival: “Deze tien whisky’s moet je geproefd hebben”
  PREMIUM
  Gent

  Kenner Mario Valcke (55) van The Glengarry maakt zijn selectie voor het Gents Whisky Festival: “Deze tien whisky’s moet je geproefd hebben”

  De Oude Vismijn in Gent is dit weekend het mekka voor de whiskyliefhebber. Het International Whisky Festival strijkt er neer voor twee dagen vol proeverijen. Mario Valcke, eigenaar van whiskypub The Glengarry aan het Sint-Baafsplein, lijst alvast tien whisky’s op die je er moet gedronken hebben. En ja, er zitten ook enkele Belgische toppers bij.