Matz -vernoemd naar ex-AA Gent Keeper Matz Sels- krijgt een handtekening van publiekslieveling Roman Bezus. Ook vader Martijn op de achtergrond is onder de indruk.
Volledig scherm
Matz -vernoemd naar ex-AA Gent Keeper Matz Sels- krijgt een handtekening van publiekslieveling Roman Bezus. Ook vader Martijn op de achtergrond is onder de indruk. © Wannes Nimmegeers

AA-Gent-spelers Roman Bezus en Darko Lemajić houden signeersessie voor enthousiaste supporters: “Bezus sprak zelfs even Nederlands tegen mij”

GentKAA Gent-spelers Roman Bezus en Darko Lemajić hebben deze namiddag een signeersessie gehouden voor veelal jonge fans. “Hopelijk geraken we nog aan een kaartje voor de bekerfinale om hen in actie te zien”, aldus jonge fan Sam (11).

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.