De 72-jarige vrouw deed een inhaalmanoeuvre, maar dat liep verkeerd af.
Volledig scherm
De 72-jarige vrouw deed een inhaalmanoeuvre, maar dat liep verkeerd af. © iStock

72-jarige vrouw rijdt jonge moeder omver op zebrapad, maar de twee raken na het ongeval bevriend

GentEen 72-jarige vrouw moest zich vrijdagmiddag in de Gentse politierechtbank verantwoorden voor het aanrijden van een jonge moeder die het zebrapad overstak. Naar eigen zeggen had de bejaarde vrouw het slachtoffer niet zien aankomen tijdens het voorbijsteken van een vrachtwagen. De procureur vorderde 400 euro boete. Opvallend: de twee zijn intussen vriendinnen.

 1. Groene beweging schaart zich achter protest tegen gasturbines in Wondelgem: “Uitstoot is dubbel zo hoog als wat alle Gentenaars samen moeten besparen”
  Gent

  Groene beweging schaart zich achter protest tegen gasturbi­nes in Wondelgem: “Uitstoot is dubbel zo hoog als wat alle Gentenaars samen moeten besparen”

  Na de wekelijkse protesten van de actiegroep Tegengas, stelt nu ook het Gents MilieuFront (GMF) zich vragen bij de komst van nieuwe gasturbines in Wondelgem. De vergunning is nog niet verleend en de milieuvereniging vraagt de stad om het dossier negatief te evalueren. “Het bestuur stimuleert Gentenaars om af te stappen van het gas. De bouw van deze centrale zou hier haaks op staan.”
 1. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?

 2. Naakte man slaat op de vlucht voor politie
  Play

  Naakte man slaat op de vlucht voor politie