70 fans en echtgenote van bronzen Bashir Abdi gaan door het dak in atletiekclub: “Over 3 jaar zijn we er allemaal bij in Parijs”

GentBuiten Gent geloofde quasi niemand in de medaillekansen van Bashir Abdi, maar in de Arteveldestad lag dat wel even anders. Wij weten wat deze sympathieke kerel kan. En dus verzamelden 70 fans - waaronder ook Bashirs vrouw en broer - in de cafetaria van KRC Gent om samen te kijken naar de marathon. “We hadden gegokt op top acht”, klonk het, “en stilletjes gehoopt op een medaille.” Bashir deed het. En pakte brons. De fans werden gek. 

  1. Dit zijn de 7 favoriete adresjes van topchef die voor België naar Bocuse d’Or trekt: “Hiervoor spring ik meteen in de wagen”
    PREMIUM

    Dit zijn de 7 favoriete adresjes van topchef die voor België naar Bocuse d’Or trekt: “Hiervoor spring ik meteen in de wagen”

    Sam Van Houcke, chef-kok van restaurant Maste, mag ons land eind maart vertegenwoordigen in Boedapest tijdens de Bocuse d’Or. Geselecteerd worden voor deze prestigieuze wedstrijd, ook wel eens de Olympische Spelen van de gastronomie genoemd, is niet min. Maar waar gaat de Gentse chef zelf eten? Ontdek hier zijn zeven favoriete restaurants in Vlaanderen.