De man moest verschijnen voor het hof van beroep in Gent.
Volledig scherm
De man moest verschijnen voor het hof van beroep in Gent. © Wannes Nimmegeers

55-jarige man die jongedame verkrachtte in Gentse nachtwinkel blijkt op de vlucht: “De zoveelste slag in ons gezicht”

Meer dan vier jaar na datum heeft het hof van beroep in Gent zich dinsdag gebogen over een verkrachting in een Gentse nachtwinkel. De advocate van het slachtoffer dacht dat de 55-jarige beklaagde in cel zat, maar blijkbaar is de man voortvluchtig. “De zoveelste slag in ons gezicht.”

 1. 16 jaar na datum voert Stad Gent ‘fietspadplan’ van Wondelgemnaar Danny (58) uit: “Eindelijk kunnen de kinderen veilig naar school”
  PREMIUM

  16 jaar na datum voert Stad Gent ‘fietspad­plan’ van Wondelgem­naar Danny (58) uit: “Eindelijk kunnen de kinderen veilig naar school”

  Goed nieuws voor de 660 leerlingen van vrije basisschool Mariavreugde in Wondelgem. Tegen 2022 hoopt de Stad Gent een gloednieuw fietspad naast de tramlijn tussen Gent en Evergem te openen. Een plan dat Wondelgemnaar Danny Onderdonck (58) al in 2004 op tafel legde. “Misschien hebben ze mijn idee ergens tussen een stapel oud papier gevonden?”, vraagt hij zich al lachend af.
 2. Meteen file aan Primark bij heropening winkel, maar Stad Gent kijkt strikt toe: “Wachtrij mag niet langer zijn dan breedte van gevel”
  Gent

  Meteen file aan Primark bij heropening winkel, maar Stad Gent kijkt strikt toe: “Wachtrij mag niet langer zijn dan breedte van gevel”

  Ook in Gent zijn de winkels sinds vandaag opnieuw open. Onder meer in de Langemunt en de Veldstraat stonden meteen shoppers voor de deuren te wachten. Voorlopig blijft alles onder controle, maar de stad kijkt strikt toe. “Via gegevens van Proximus houden we bij hoeveel mensen er in de kuip van Gent aanwezig zijn”, legt middenstandsschepen Sofie Bracke uit. “Vol is vol.”
 1. Alloo en de wegpolitie zetten Ferrari aan de kant: "Ik ging gewoon even tanken"
  Play

  Alloo en de wegpolitie zetten Ferrari aan de kant: "Ik ging gewoon even tanken"

 2. Man van 300 kilogram met container en kraan bevrijd uit zijn huis
  Play

  Man van 300 kilogram met container en kraan bevrijd uit zijn huis