Beeld ter illustratie - De chauffeur van De Lijn werd gebeten in de arm.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie - De chauffeur van De Lijn werd gebeten in de arm. © Yves Masscho

47-jarige Gentenaar weigert mondmasker correct te dragen en bijt buschauffeur in arm

In Gent heeft een 47-jarige man een buschauffeur in de arm gebeten. Dat meldt het parket van Oost-Vlaanderen. De chauffeur vroeg aan de man om zijn mondmasker correct te dragen, waarop de reiziger agressief werd. 

 1. “We zijn het levende bewijs dat rondtrekken met een busje ook kan als je een gezin met vier kinderen hebt. Het is niet alleen voor jonge, kinderloze mensen weggelegd”
  Gent

  “We zijn het levende bewijs dat rondtrek­ken met een busje ook kan als je een gezin met vier kinderen hebt. Het is niet alleen voor jonge, kinderloze mensen weggelegd”

  Rondtrekken in een busje met vier kleine kinderen – sommige ouders storten al ineen bij het gedacht alleen, maar voor Gentenaars Lies en Stefaan uit Gent is het de hemel op aarde. Het koppel trekt weken aan een stuk rond met hun camper, waar net genoeg plaats is voor hen en hun vier koters. “Het is soms wat chaotisch, maar ik zou het iedereen aanraden.”
 2. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  2

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.