ANP XTRA
Volledig scherm
© ANP XTRA

35-jarige man gevat met flinke som cash en precisie weegschaal: “Meerdere drugsgerelateerde berichten in zijn smartphone”

Een 35-jarige man zonder vast woonadres werd in het Gentse gevat met een precisie weegschaal en 775 euro cashgeld. Na het uitlezen van zijn gsm-toestel, werden meerdere bezwarende berichten gevonden. “Sommige dossiers zijn hopeloos, we betwisten niets”, stelt de verdediging.

0 reacties

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).