Het slachtoffer (rechts) en haar vriendin, die het verhaal doet
Volledig scherm
PREMIUM
Het slachtoffer (rechts) en haar vriendin, die het verhaal doet © Wim Naert

26-jarige vrouw gedrogeerd in café en nadien verkracht in park: “Ik kan de vriendinnen die lastig gevallen zijn in Gent niet meer op één hand tellen”

Gent“Het lijkt alsof er sinds corona geen grenzen meer bestaan.  Ik heb al meisjes gesproken die een mes in hun handtas steken om zich te kunnen verdedigen.” Aan het woord: een jongedame die de wantoestanden in Gent wil aanklagen. Niet zomaar: haar eigen vriendin werd vorige week gedrogeerd in een café aan de Oude Beestenmarkt, en daarna brutaal verkracht in het Coyendanspark. De jonge dame vertelt - anoniem - wat ze meemaakten, en wil dat het stopt. 

 1. Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?
  Jobat

  Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?

  De vacaturegraad van interimjobs blijft een pak hoger dan die van vaste banen. Er zijn in ons land dan ook voortdurend tienduizenden vacatures voor jobs als uitzendkracht. Dat blijkt uit recente cijfers van Statbel. Waar vind je de meeste vacatures op interimbasis? Verdien je als uitzendkracht meer dan als vaste medewerker? En wat zijn de voor- en nadelen van zo’n tewerkstelling als interim? Jobat.be zet het voor je op een rij.
 2. Alle remmen los na corona: onze reporter draait een nachtshift mee in een danscafé. “We hebben plakkaten boven de toiletten moeten hangen zodat er niemand meer kan overkijken”
  PREMIUM

  Alle remmen los na corona: onze reporter draait een nachtshift mee in een danscafé. “We hebben plakkaten boven de toiletten moeten hangen zodat er niemand meer kan overkijken”

  Sans gène, vanachter een hand op je bil. Veel geflikflooi. Nog meer shotjes. En stoere mannen met vuurstokjes in hun mond. Onze reporter Esther De Leebeeck draaide afgelopen weekend een nachtshift mee achter de toog. Sinds corona is het alle remmen los, getuigt ook het personeel. “De onbeschoftheid kent geen grenzen meer”
 3. Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgeborene”
  HLN Shop

  Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgebore­ne”

  Slaap je slecht door stress, angstgevoelens of andere medische klachten? Dan biedt een verzwarend deken misschien wel verlichting. Dit bijzondere item claimt je een betere nachtrust te bezorgen én je gezondheid een boost te geven. Maar kan een ander deken jouw welzijn écht bevorderen? Hoe gaat dat in zijn werk? En heeft iedereen er baat bij? HLN Shop vroeg raad aan Laurens Habers, sportkinesist en medevennoot van Praktijk Corpus in Antwerpen.