Martine Baes is de eerste verpleegkundige van het UZ Gent die werd ingeënt.
Volledig scherm
Martine Baes is de eerste verpleegkundige van het UZ Gent die werd ingeënt. © Wannes Nimmegeers

24 personeelsleden van UZ Gent vandaag gevaccineerd: “We kregen uiteindelijk de toestemming, maar hadden het ook zonder gedaan”

GentIn het UZ Gent worden maandag 24 personeelsleden gevaccineerd tegen het coronavirus. Het ziekenhuis kreeg daar in extremis toestemming voor van het Agentschap Zorg en Gezondheid, maar had het ook zonder die toestemming gedaan. “Het is gewoon niet meer verantwoord om langer te wachten”, zegt hoofdarts Frank Vermassen. “We hébben die vaccins, dus we dienen ze toe.” 

 1. Elisha Owusu en AA Gent geraken in beker niet voorbij Eupen: “Ik weet niet hoe ik dit moet uitleggen”
  VOETBAL BEKER VAN BELGIË

  Elisha Owusu en AA Gent geraken in beker niet voorbij Eupen: “Ik weet niet hoe ik dit moet uitleggen”

  Bij AA Gent lijkt het echt een seizoen te worden om snel te vergeten. Met de bekernederlaag tegen Eupen ging nog maar eens een kans de mist in om deze jaargang enigszins te redden. De Buffalo’s raakten in het begin van de tweede helft de controle over het middenveld kwijt en Eupen profiteerde. Daarna kon AA Gent de gelijkmaker niet meer maken en nu wacht er nieuw mentaal oplapwerk richting de competitiewedstrijd tegen ploeg in vorm KV Oostende.
 2. “Het is zo gemakkelijk en dat maakt het leuk”: padel is dé snelstgroeiende sport ter wereld en de oudste club van België ligt in Gentbrugge. En waar kan je nog spelen?
  PREMIUM
  Gent-Wetteren

  “Het is zo gemakke­lijk en dat maakt het leuk”: padel is dé snelst­groei­en­de sport ter wereld en de oudste club van België ligt in Gentbrugge. En waar kan je nog spelen?

  Padel, een kruising tussen tennis en squash, is hot. Het is niet moeilijk om te raden waarom. Je kan de sport met vier spelen, het is niet heel moeilijk én vooral heel leuk om te doen. De oudste padelclub in België, die ligt in Gent. Bij Padel 4U2 zit de sport in het dna van de club. “Onze velden waren plots volledig volgeboekt.”
 1. Harde beelden: man opent vuur op politieagente tijdens huiszoeking
  Play

  Harde beelden: man opent vuur op politie­agen­te tijdens huiszoe­king

 2. Verkeersagressie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen
  Play

  Verkeers­agres­sie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen