Protestactie tegen de LEZ en het circulatieplan onder de Stadshal
Volledig scherm
Protestactie tegen de LEZ en het circulatieplan onder de Stadshal © VDS

2.200 mensen kondigen komst aan op sociale media, maar uiteindelijk dagen slechts 50 misnoegde chauffeurs op voor maandelijks protest tegen de LEZ

GentOnder de Stadshal heeft zaterdag een kleine 50 mensen geprotesteerd tegen de LEZ en het circulatieplan. De actievoerders zijn van plan dit voortaan elke eerste zaterdag van de maand te doen. Veel animo was er nochtans niet. Er werden stickers verdeeld en de meeste actievoerders droegen een strop om de hals.

  1. REEKS: KLAAR OM DE WERELD TE VEROVEREN: De jenever en picon van Mathijs (21) en Nils (21) wordt thuis geleverd en gemaakt: “Hele nacht flessenhalzen in was gedoopt”
    PREMIUM
    GENT

    REEKS: KLAAR OM DE WERELD TE VEROVEREN: De jenever en picon van Mathijs (21) en Nils (21) wordt thuis geleverd en gemaakt: “Hele nacht flessenhal­zen in was gedoopt”

    Je bent jong, je wil wat. En je doet het ook. Studeren en ondernemen tegelijk, da’s geen evidentie, maar elk jaar staan er jonge Gentse studenten klaar om de wereld te veroveren met hun bedrijfje. Wij brengen vijf ‘Gentrepreneurs’ in beeld. Vandaag: Mathijs Dewijn en Nils Boeckx (21) brachten met Foxed al drank en hapjes aan huis. Nu hebben ze ook hun eigen jenever en picon.