Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Getty Images

19-jarige jongeman rijft 26.000 euro binnen door mensen op te lichten vanuit een hotelkamer: “Ontvang je zelf een sms of mail met een link naar itsme, wees dan op je hoede”

GentDe Gentse politie heeft een bijzonder jonge oplichter gevat. De 19-jarige man maakte vanuit een Gentse hotelkamer in het centrum maar liefst 26.000 euro buit met zijn frauduleuze zaakjes waaronder oplichting via een site die deed lijken op de itsme-app. Met het geld kocht hij allerlei luxegoederen. De verdachte moet zich binnenkort voor de rechter verantwoorden.

  1. Hier eet je de beste wafels van Gent: “Veel klanten kwamen hier vroeger met hun grootouders, nu zitten ze hier met hun kleinkinderen”
    Gent

    Hier eet je de beste wafels van Gent: “Veel klanten kwamen hier vroeger met hun grootou­ders, nu zitten ze hier met hun kleinkinde­ren”

    Als onderdeel van de Week van het Gents deelt een professionele jury elk jaar een ‘Geiwene Foersjet’ uit aan de beste versie van een typisch Gents product. Dit jaar was dat de beste ‘Nerowafel’. Uit de vier inzendingen, werd Hotel de Lourdes in Oostakker verkozen tot de winnaar. Omwille van haar ‘prachtige kleur, fantastische locatie en jarenlange traditie’.