Aan de ingang van het bedrijf waar het schip lag, wappert de Braziliaanse vlag.
Volledig scherm
Aan de ingang van het bedrijf waar het schip lag, wappert de Braziliaanse vlag. © Wouter Spillebeen

1,5 ton cocaïne gevonden tussen fruitsap in Gentse haven

De federale gerechtelijke politie (FGP) van Gent heeft woensdagavond een lading van bijna anderhalve ton cocaïne onderschept in de Gentse haven. De drugs kwamen binnen via een vrachtschip uit Brazilië dat fruitsap vervoerde. “In containers werden meerdere sporttassen gevuld met cocaïne aangetroffen”, klinkt het bij de FGP.

7 reacties

 • Josepha Van Vlaanderen

  3 jaar geleden
  Goed zo! Het moet niet altijd Antwerpen zijn.
 • Meert Dominique

  3 jaar geleden
  ASAP naar Antwerpen terugsturen c/o Bart De Wever.
 • sofie van haverbeke

  3 jaar geleden
  Was wel douane opsporingen ere wie ere toekomt journalisten wordt tijd dat jullie de douane eens respecteren...
 • Roy Coocks

  3 jaar geleden
  En nu? gaan ze die berg cocaïne ergens opslaan in een oud politiekantoor in een kot met een vermolmd houten deurtje met een verroest hangslot zodat criminelen het binnen de kortste keren kunnen komen roven?
 • Resist You

  3 jaar geleden
  En maar blijven dweilen met de kraan open, dit kan niemand stoppen !
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.