Het ongeval gebeurde ter hoogte van Genk-Oost.
Volledig scherm
Het ongeval gebeurde ter hoogte van Genk-Oost. © Mine Dalemans

Zwaar ongeval met meerdere auto’s veroorzaakt lange file

Genk/MaasmechelenDe E314 in Genk richting Lummen is al enkele uren afgesloten voor alle verkeer na een zwaar ongeval. Auto’s botsten op elkaar in de staart van de file van een eerder ongeval.

 1. “Nooit iemand aangezet tot vaccinatie, we bieden het enkel aan”: centrummanager Patrick Laisnez hekelt kritiek en dient ook klacht in
  PREMIUM
  Sint-Truiden

  “Nooit iemand aangezet tot vaccinatie, we bieden het enkel aan”: centrumma­na­ger Patrick Laisnez hekelt kritiek en dient ook klacht in

  “Het vaccinatiecentrum vroeg meermaals om me te laten vaccineren, maar steeds weigerde ik”, zegt burgemeester Veerle Heeren, die spijt heeft dat ze er toch op inging. “Maar we zetten nooit mensen aan tot vaccineren, we bieden het énkel aan", reageert centrummanager Patrick Laisnez. De man vindt de kritiek die het centrum krijgt niet eerlijk.
 2. Robert Stevens (P. Eisden) over de tijd van toen: “Ik beleefde bij Patro een mooie tijd en zal de club steeds in mijn hart dragen”
  Voetbal Traditieclubs

  Robert Stevens (P. Eisden) over de tijd van toen: “Ik beleefde bij Patro een mooie tijd en zal de club steeds in mijn hart dragen”

  Als je Patro Eisden zegt, leg je meteen de link naar de familie Stevens. Vader Jaak maakte deel uit van het Patro’s stichtingselftal dat in 1942 de allereerste competitiewedstrijd speelde. Zoon Robert Stevens doorliep er de jeugdreeksen en maakte twee termijnen vol als clubvoorzitter. In elke doortocht veroverde hij in zijn eerste jaar de titel. Dat gebeurde met Lei Clijsters in 1993 en met Norbert Beuls in 2011. “Ik beleefde mooie tijden bij Patro en zal de club steeds in mijn hart dragen, maar in moeilijke periodes stond ik er dikwijls alleen voor”, blikt Robert Stevens terug.
 3. Nummer over verongelukte vriendin levert Hasseltse dj (32) gouden plaat op: “Draag haar voor altijd in m’n hart”
  Hasselt

  Nummer over verongeluk­te vriendin levert Hasseltse dj (32) gouden plaat op: “Draag haar voor altijd in m’n hart”

  Hasselaar Kenneth Claes (32) – beter bekend als dj en producer Kenn Colt – heeft zijn allereerste gouden plaat in ontvangst mogen nemen met ‘Come Back To Me’. Dat nummer droeg hij drie jaar geleden op aan zijn 22-jarige vriendin Dominique Lousberg, die het leven liet in een zwaar verkeersongeval. “Door dit nummer kan ik het gebeuren een plaats geven”, vertelt hij.
 1. Zo zorg je ervoor dat je spontane sollicitatie niet onopgemerkt blijft
  Solliciteren

  Zo zorg je ervoor dat je spontane sollicita­tie niet onopge­merkt blijft

  Heb je het bedrijf van je dromen gevonden, maar zijn er geen vacatures? Misschien versier je wel een job door je spontaan aan te melden. Je zal meteen opvallen, want als je de enige sollicitant bent zal je cv niet op een grote stapel belanden! Al kan hij wel naar de prullenmand worden verwezen, als je het niet goed aanpakt… Jobat.be ging op zoek naar verzamelde tips om je kans op een positieve reactie te vergroten.
 1. En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"
  Play

  En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"

 2. Is de 71-jarige Mary de sterkste oma ter wereld?
  Play

  Is de 71-jarige Mary de sterkste oma ter wereld?